У нас вы можете посмотреть бесплатно Make Restaurant Quality BEEF BRISKET for Vietnamese PHO with these 5 methods! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
In today's tutorial I'll be showing you 5 different methods I use when preparing and cooking Beef Brisket at my store for Vietnamese Beef Pho. In general a Beef Brisket for Pho takes 3 hours* to cook - which is why I recommend cooking it during the blending stage which is also 3 hours. *This depends on the quality of the Brisket. Choice and budget cuts of Brisket have a tendency to be tougher and may requite more than 3 hours. Chapters: 00:00 - Beef brisket basics 04:00 - Method 1: The lazy method 05:49 - Method 2: Oven sear method 07:07 - Method 3: Pan sear method 08:02 - Comparison 11:32 - Method 4: Oven roasted method 14:14 - Method 5: Overnight slow cooker 15:02 - Recap #leightonpho #beefbrisket