У нас вы можете посмотреть бесплатно The 3 P's of PFAS in Food Packaging или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
In May 2021, the Seattle-King County Public Health Department hosted an online webinar entitled “The 3 Ps of PFAS in Food Packaging” to share the latest news on the Policies, Practices, and Practicalities of PFAS as it relates to foodservice products. The session covers relevant information regarding this class of chemicals, its relationship to the food we eat, and how King County and its associated cities and stakeholders may address questions and challenges that arise on this growing topic. CMA contributed to the panel (Susan Thoman, Director), along with the Washington State Department of Ecology (Rae Eaton), Kelvin Okamoto, packaging design expert and CMA technical advisor, and Zero Waste Washington (Heather Trim).