Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 不愧是最經典廣東粥,學會天天都想煲! в хорошем качестве

不愧是最經典廣東粥,學會天天都想煲! 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



不愧是最經典廣東粥,學會天天都想煲!

廣東人對食粥情有獨鐘,生滾粥、砂鍋粥、艇仔粥、及第粥……做法、配料花樣繁多。 今天廣東老師傅來教妳香菇滑雞粥的兩個小絕招:大米、糯米拌油冷藏,能縮短熬煮時間,讓米粒早開花;雞肉煮至變色即可關火,用余溫燙熟,保持雞肉鮮嫩。這樣妳也能輕松get一碗綿稠又滑嫩的絕世好粥,營養豐富味道好! Cantonese are especially fond of congee. They have a variety of congee recipes, such as Shenggun Congee, Shaguo Congee, Tingzai Congee and Jidi Congee. Today a senior Cantonese chef is going to teach you how to cook Shiitake and Chicken Congee. He has two tips for you. One is mixing rice and glutinous rice with oil and refrigerating in advance, which helps shorten the time of stewing. Another is turning off the heat once the chicken turns white, allowing the hot congee to stew the chicken until cooked. In this way, the chicken would taste tender. Check out today’s video and you can also make rich, smooth and nutricious congee!

Comments