У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Perfect Chocolate Mirror Glaze - Miroir & Tempering или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Learn the easy way to master tempering chocolate like a pro and why you need to do it. And step by step instructions on making a super sexy chocolate mirror glaze that will take your cake to new heights. All at my visit to the Bonnie Gordon College of Confectionary Arts. Glaze ingredients and measurements below. FULL RECIPE BELOW. Subscribe for more videos: https://goo.gl/wNqDQB RECIPE: PERFECT CHOCOLATE MIRROR GLAZE 125 gm water approx 1/2 cup 195 gm sugar approx 1 cup 35 gm cocoa approx 1/4 cup 7 gm 1 envelope gelatin 7 gm -4 sheets x 2gm 22 gm glucose or white corn syrup approx 1 Tbsp. Connect with Chef Christine on social media: Instagram: / ccfearless Twitter: / ccfearless Facebook: / chefchristin. . Christine's Website: http://christinecushing.com/ Linkedin: / christine-cushing #chocolatemirrorglaze #chocolateglaze #chocolate