Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб TEK TEK UĞRAŞMAK YOK‼️ HEM ŞEKLİNE HEM DE LEZZETİNE HAYRAN KALACAKSINIZ 👌 KOLAY POĞAÇA TARİFİ в хорошем качестве

TEK TEK UĞRAŞMAK YOK‼️ HEM ŞEKLİNE HEM DE LEZZETİNE HAYRAN KALACAKSINIZ 👌 KOLAY POĞAÇA TARİFİ 19 часов назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



TEK TEK UĞRAŞMAK YOK‼️ HEM ŞEKLİNE HEM DE LEZZETİNE HAYRAN KALACAKSINIZ 👌 KOLAY POĞAÇA TARİFİ

#poğaça #recipe #kahvaltı Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicileri  bugün sizler için tek tek uğraşmadan pratik bir şekilde yapabileceğiniz yemelere doyum olmayan nefis bir poğaça tarifi hazırladım hem hamurunun lezzetine hem de kolaylığına bayılacaksınız tarifimi yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER  Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Kullandığım çay bardağı ölçüsü: 125 ml Pişirme önerisi: 180 C Pişirme süresi: 30 dk Malzemeler 1,5 su bardağı ılık süt 1 paket instant maya ( 10 gr ) 1 yemek kaşığı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta ( akı hamura sarısı üzerine ) 1 tatlı kaşığı tuz 3,5 su bardağı un ( kontrollü ekleyin ) Üzeri için: 150 gr sucuk 150 gr kaşar peyniri Yumurta sarısı . . . ENGLISH RECIPE The cup size I use: 250 ml The tea glass size I use: 125 ml Baking recommendation: 180 C Cooking time: 30 min Materials 1.5 cups of warm milk 1 packet of instant yeast (10 g) 1 tablespoon of sugar 1 tea glass of oil 1 egg (on top of white dough and yolk) 1 teaspoon of salt 3.5 cups of flour (add in moderation) For the topping: 150 g sausage 150 g cheddar cheese Egg yolk . . . DEUTSCHES REZEPT Die Tassengröße, die ich verwende: 250 ml Die Teeglasgröße, die ich verwende: 125 ml Backempfehlung: 180 C Kochzeit: 30 Min Materialien 1,5 Tassen warme Milch 1 Päckchen Instanthefe (10 g) 1 Esslöffel Zucker 1 Teeglas Öl 1 Ei (auf weißem Teig und Eigelb) 1 Teelöffel Salz 3,5 Tassen Mehl (in Maßen hinzufügen) Für den Belag: 150 g Wurst 150 g Cheddar-Käse Eigelb . . . RECETTE FRANÇAISE La taille de bonnet que j'utilise : 250 ml La taille du verre à thé que j'utilise : 125 ml Recommandation de cuisson : 180°C Temps de cuisson : 30 min Matériels 1,5 tasse de lait chaud 1 sachet de levure instantanée (10 g) 1 cuillère à soupe de sucre 1 verre à thé d'huile 1 œuf (sur la pâte blanche et le jaune) 1 cuillère à café de sel 3,5 tasses de farine (ajouter avec modération) Pour la garniture : 150 g de saucisse 150 g de fromage cheddar Jaune d'oeuf . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de taza que uso: 250 ml El tamaño del vaso de té que uso: 125 ml Recomendación de horneado: 180 C Tiempo de cocción: 30 min. Materiales 1,5 tazas de leche tibia 1 paquete de levadura instantánea (10 g) 1 cucharada de azúcar 1 vaso de té de aceite 1 huevo (encima de masa de clara y yema) 1 cucharadita de sal 3,5 tazas de harina (agregar con moderación) Para la cobertura: 150 gramos de salchicha 150 gramos de queso cheddar Yema . . . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Μέγεθος κούπας που χρησιμοποιώ: 250 ml Μέγεθος ποτηριού τσαγιού που χρησιμοποιώ: 125 ml Σύσταση ψησίματος: 180 C Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά Υλικά 1,5 φλιτζάνια ζεστό γάλα 1 πακέτο μαγιά στιγμής (10 g) 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 1 ποτήρι τσαγιού λάδι 1 αυγό (πάνω από λευκή ζύμη και κρόκο) 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 3,5 φλιτζάνια αλεύρι (προσθέστε με μέτρο) Για την επικάλυψη: 150 γρ λουκάνικο 150 γρ τυρί τσένταρ Κρόκος αυγού . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Размер чашки, которую я использую: 250 мл. Размер чайного стакана, который я использую: 125 мл. Рекомендация для выпечки: 180 C. Время приготовления: 30 мин. Материалы 1,5 стакана теплого молока 1 пакетик быстродействующих дрожжей (10 г) 1 столовая ложка сахара 1 чайный стакан масла 1 яйцо (поверх белого теста и желтка) 1 чайная ложка соли 3,5 стакана муки (добавлять умеренно) Для начинки: 150 г колбасы 150 г сыра чеддер Яичный желток . . .

Comments