У нас вы можете посмотреть бесплатно Winter Barley: Why, Where, and How или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Presentation by Dr. Kevin Smith, University of Minnesota, at the 2024 Barley Improvement Conference Most barley produced in the US is spring-sown and concentrated in North Dakota, Montana, and Idaho. Winter barley could be produced across a broad geographic area and deliver benefits to producers, maltsters, and brewers, provide ecosystem services, and improve the resilience of barley production. This presentation will examine the potential of winter barley production in terms of agronomic performance and sustainable cropping systems. It will draw from data collected from spring barley and winter barley regional trials covering 15 states over the past 10 years.