У нас вы можете посмотреть бесплатно Philippines Street Food - Baga Recipe, Pork Lung on Stick, Food Business Ideas with costing или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
How to Make Fried Baga the famous Filipino Street Food. This marinated fried pork lungs on stick or "baga" is very popular street food in the Philippines. A bit scary specially when preparing IT but very delicious, the balance of saltiness, sweetness and sourness is the reason why everyone love this simple pork lung on stick. Yield: 12 pcs 5 pesos/piece Ingredients and Prices 1/4 kg Pork Lung (baga) = ₱ 20 1 clove Gralic = ₱ 1 1/2 Red Onion = ₱ 1.5 1/3 cup Vinegar = ₱ 3 2 tbsp White Sugar = ₱ 1.08 1/2 tsp Maggie Magic Sarap or Chicken Powder = ₱ 1 1/4 tsp Iodized Salt = ₱ 0.25 1/4 tsp Grind Black Pepper = ₱ 0.25 6 pcs Dried Bay Leaves = ₱ 2 Dipping Vinegar Mix 1/4 cup Vinegar = ₱ 2 2 tbsp White Sugar = ₱ 1.08 1 tbsp Hot Water 1/4 tsp Grind Black Pepper = ₱ 0.25 1/4 tsp Iodized Salt = ₱ 0.25 1/2 tsp Soy Sauce = ₱ 0.5 1/2 red Onion = ₱ 1.5 1 pc Red Chili or Labuyo = ₱ 0.25 Total Ingredient Cost = ₱ 36 Don't miss our more upcoming food business recipes and ideas! Subscribe Now to Our YouTube Channel: https://goo.gl/qbGkYp