Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб ডিম কষা |একবার এইভাবে বানিয়ে ফেলুন হাঁসের ডিমের কষা | Egg Kosha Bengali style recipe в хорошем качестве

ডিম কষা |একবার এইভাবে বানিয়ে ফেলুন হাঁসের ডিমের কষা | Egg Kosha Bengali style recipe 3 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



ডিম কষা |একবার এইভাবে বানিয়ে ফেলুন হাঁসের ডিমের কষা | Egg Kosha Bengali style recipe

Boil the eggs: 1. Egg : 7 nos 2. Water : adequate amount 3. Salt : 1/2 tsp Boil and remove the skin. Now add : 4. Salt : little bit on egg surface 5. Turmeric powder : little bir 6. Kashmiri red chilli powder : little bit Now take a kadai and add: 7. Mustard oil : 3 tbsp Fry the eggs with medium flame for 2 to 3 minutes. Don't over fry. Now add in the same oil : 8. Bay leave : 1 no 9. Cumin seed : 1 tsp 10. Crushed Cinnamon : 1 piece 11. Crushed Cloves : 4 nos 12. Crushed Cardamom : 4 nos With Low flame fry them for 30 to 40 secs, now add : 13. Chopped onion : 2 big size Fry all for 2 to 3 minutes with low to medium flame. Now add: 14. Garlic paste : 1/2 tsp 15. Ginger paste : 1 tsp Fry all for another 2 minutes with low flame, now add : 16. Chopped tomato : 2 medium size Mix tomato for 1 minute and add : 17. Salt : According to taste 18. kashmiri red chilli powder : 1 and 1/2 tsp 19. Cumin seed powder : 1 tsp 20. Turmeric powder : 1/2 tsp Cover the kadai for 2 to 3 minutes and let them boil. Open the cover and add little amount warm water. Mix well and again cover and let them boil for 3 minutes with low flame. Add : 21. Green chilli : 5 to 6 nos Add the boiled and fried eggs in it. Add little sugar and salt. Again cover and let the gravy to boil for 5 minutes with low flame. At last add : 22. Garam masala : 1/2 tsp 23. Chopped coriander leaves : 1 fist

Comments