У нас вы можете посмотреть бесплатно Valrhona - The Essentials - Classic mousse или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Heat the milk and cream, then add the rehydrated gelatin. Gradually pour over the partially melted chocolate, taking care to form a smooth emulsion. Immediately mix using an electric mixer to make a perfect emulsion. Check the temperature is at 110-115°F or (42-45°C) and add a quarter of the egg whites along with the sugar. Mix, then finish off by adding the rest of the egg whites. For more information, visit us at www.valrhona.com Découvrez de nouveaux contenus exclusifs pour les amateurs de chocolat Valrhona / valrhona / valrhonafrance / valrhonafrance / valrhonafrance https://fr.foursquare.com/ValrhonaFrance