У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Sorghum Ugali - African Food или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
SORGHUM MAIZE POLENTA (UGALI) INGREDIENTS 1 Kg Ugali Flour (A blend of maize and red sorghum), Enough water (YIELDS 8 PORTIONS PROCEDURE 1. Bring the water to the boil 2. Add half the flour and allow it to boil until it forms a volcano 3. Stir vigorously using a wooden spoon ensuring that you break all the lumps 4. Gradually add flour and mix to a stiff consistency 5. Reduce the heat and allow it to cook 6. Mould into the desired shape 7. Serve hot with vegetables and/or with a stew of your choice 8. Mix with sorghum flour and stir