Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 糯米粉这做法绝了!糯叽叽的冷藏两天依然柔软拉丝,万用麻糬配方|All-purpose Milk Mochi recipe, still soft after two days в хорошем качестве

糯米粉这做法绝了!糯叽叽的冷藏两天依然柔软拉丝,万用麻糬配方|All-purpose Milk Mochi recipe, still soft after two days 10 месяцев назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



糯米粉这做法绝了!糯叽叽的冷藏两天依然柔软拉丝,万用麻糬配方|All-purpose Milk Mochi recipe, still soft after two days

⚠Please turn on subtitles. 拉丝牛奶麻糬,糯叽叽的非常好吃,冷藏两天也不会硬,依然柔软拉丝,万用麻糬配方,可做多种麻糬美食|Stretchy Milk Mochi, soft after being refrigerated for two days,All-purpose Milk Mochi recipe ingredients 所需食材: 100 g glutinous rice flour 糯米粉 15 g corn starch 玉米淀粉 15-20 g sugar 糖 200 g milk 牛奶 15 g butter 黄油 If you like this video, Please leave a LIKE and SHARE this video 【SUBSCRIBE】my Channel and Press 🔔, so you don't miss any of new recipe.    / jin的美食   感谢您的观看,如果喜欢我的视频,想看更多简单健康美食,就请订阅我的频道:    / jin的美食   同时点击小铃铛🔔就不会错过最新视频了。

Comments