У нас вы можете посмотреть бесплатно CRISPY CHICKEN BUN Recipe - Japanese Karaage Style! 🍗 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This beautiful bun is served alongside teriyaki mayo, fingerling potatoes & togarashi salt making it a real treat. If you don’t have sake for the marinade here, you could use Chinese rice wine. Serves: 4 Ingredients (US & METRIC): 4 boneless skinless chicken thighs For the marinade: 5 tbsp soy sauce 2 tsp sesame oil 3 tbsp Sake Pinch of sugar 2 cloves garlic, finely grated 3cm/ 1” piece fresh root ginger, grated For the potatoes: 560g/ 1 ¼ LB fingerling potatoes, halved lengthways 25g/ ¼ stick unsalted butter, melted 1 tbsp soy sauce For the mayo: 6 tbsp mayo 3 tbsp teriyaki sauce 160g/5 ½ oz cornflour or potato flour 1 1ltr/ 35 fl oz vegetable oil Togarashi seasoning to sprinkle 4 brioche buns ½ head iceberg lettuce, finely shredded Sea salt, to season Get the full method here: https://donalskehan.com/recipes/japan... Check out my meal planning website: http://www.donalskitchen.com Use the code DONAL20 for 20% off at the checkout. Subscribe to my channel: http://bit.ly/SUBSCRIBEDonal Follow me on Twitter: / donalskehan Like my Facebook page: / donalskehan Follow me on Instagram: / donalskehan Follow me on Pinterest: / donalskehan Shop for my Kitchen Equipment Essentials: http://bit.ly/DonalsKitchen Check out my cookbooks: http://bit.ly/DonalCookbooks