Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 【斧頭扒】Medium Rare! 如何在家焗出高質餐廳效果 (Reverse Sear 暗黑做法) - Grilled Tomahawk Steak at Home【Chin/Eng Sub.】 в хорошем качестве

【斧頭扒】Medium Rare! 如何在家焗出高質餐廳效果 (Reverse Sear 暗黑做法) - Grilled Tomahawk Steak at Home【Chin/Eng Sub.】 5 лет назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



【斧頭扒】Medium Rare! 如何在家焗出高質餐廳效果 (Reverse Sear 暗黑做法) - Grilled Tomahawk Steak at Home【Chin/Eng Sub.】

【慢煮威靈頓牛】   • 低溫慢煮【威靈頓牛】Remake 2018 - Beef Wellingt...   【法式紅酒雞】   • 【法式紅酒雞】聖誕!暖胃!一煲過! - Coq Au Vin (Chris...   【自家製 肉丸意粉】   • 簡易【自家製 番茄肉丸意粉】-  Homemade Beef Balls ...   【牛油果香草雞肉沙律】   • 【牛油果香草雞肉沙律】前菜/早餐 - Avocado Chicken Sa...   出街食塊無熟成嘅斧頭扒都可以去到成千蚊一件,今次我哋試下係Big Big Channel買一塊返黎係屋企整一次未必比餐廳差嘅斧頭扒,程度非常似低溫慢煮嘅質感,用焗爐仔就搞掂,唔駛慢煮棒:) 另外會用到reverse sear 嘅方式去令到件事更加完美,想知點解?睇片啦。 呢個做法可以形容係任何厚切嘅牛扒,例如肉眼, 西冷, 肋排等等. 建議慢焗時的肉中心溫度: (Suggested core temp of meat during the slow roasting process): Rare: 49C Medium Rare: 53C Medium: 55C Medium Well: 58C 計算慢煮時間教學:    • 【牛扒】計算慢煮時間教學 - How To Estimate Sous V...   慢煮牛扒 極厚切! 爆汁!(梅納反應):    • 【西冷牛扒】慢煮 Medium Rare!極厚切! 爆汁!(大量科學注意 ...   It can be very expensive to have a piece of Tomahawk Steak out there in the restaurant, this time I've bought this baby from TVB big big channel in HK, and trying to make it to a beautiful top grade texture and doneness. Just with an oven and make it very similiar to a sous vide product. So everyone can do it at home with a low oven :) Moreover, I've used reverse sear technique to enhance a better Maillard reaction, fancy to know the story? Watch it! The same technique can be applied to any thick cuts of steaks, such as Rib eyes, Sirloins, and Prime/Standing Ribs.

Comments