У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook Pondu/Cassava Leaves - Full instructions или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Hey Loves, On this video I show you step by step instructions on how to cook Congolese cassava leaves which we called pondu in lingala. Contact: EMAIL: [email protected] INSTAGRAM: / letscookwithelle TWITTER: / i_amelle 💜 Please see below for the recipe: Equipments: Pot Blender Sieve to wash your Pondu Ingredients- 1 pack of Pondu 1 can of Pilchard in brine 100ML Palm Oil 900ML water 5tsp Jumbo/Chicken stock 1tsb All purpose seasoning Half a tsp of ground nutmeg 3 Spring Onions 1 medium Onion 1 medium Leak 1 tsp Garlic Cooking time- Approx1 hour and 45 minutes including preparation. You can also enjoy pondu with the below recipes: Mikila/ Oxtail: • How to Cook OXTAIL/ Congolese MIKILA Makoso/ Pigs feet: • How To Cook Pig Trotters/ Congolese M... Can also be served with Plantain: • Fried Plantain (Makemba) Congolese food Can also be served with: • Congolese Salt Fish/ Makayabu Recipe Please Share and Subscribe. Enjoy cooking :-)