У нас вы можете посмотреть бесплатно Pickled green tomatoes - canning - beginner friendly или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
What's up! Find me for more garden/planty/whatever-else-I-want posts :-) / plantytingss / plantytingss — — — — — — — — — — — — *I said 1/2 pint in video but these are pint jars. This recipe made 6 pint jars. INGREDIENTS: 14 lbs small green cherry tomatoes (I just used as many tomatoes as I could per jar) 4 cloves garlic (I did 2 per jar) 4 stalks celery (1 stalk per jar) 4 hot red peppers (I did 2 cayennes per jar) 4 heads dill or 1/2 tsp dried dill per jar About 1tsp peppercorns per jar. 1 quart water 1⁄2 cup pickling salt 2 quarts white vinegar DIRECTIONS: 1) Combine water, pickling salt and vinegar on stove. Bring to a boil and let boil for about 5 minutes. 2) While your liquid is boiling add your garlic, dill, peppercorn, chili, and celery to each jar. Then pack as many cherry tomatoes in each jar. 3) Fill jars to 1/2 inch head space from top. Process 20 minutes in boiling water bath. 10 minutes if at a lower altitude. RECIPE LINKY ⬇️ https://www.food.com/recipe/fire-ball...