У нас вы можете посмотреть бесплатно Lomo Saltado | Eating with Andy или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Lomo Saltado is a classic Peruvian Stir Fry made with beef, red onions, tomatoes, coriander and served with fries and rice. This fusion dish is a cultural blending of Peruvian and Chinese ingredients and techniques. Chinese cuisine is extremely popular throughout Peru. Lima, in particular, has a plethora of Peruvian-Chinese fusion restaurants or “Chifas” as they are known locally. INGREDIENTS (Serves 4) 600g rump steak, cut in medium-sized chunks 1 tsp cumin Salt to season 1 red onion, cut in thick slices 2 tomatoes, deseeded and cut in strips ½ bunch coriander, chopped 2 tbsp vegetable oil, to cook Beef Sauce ½ cup beef stock 3 tbsp soy sauce 1 tbsp red wine vinegar 1 tbsp yellow chilli paste 1 tsp oyster sauce To serve 1 cup white rice, cooked ½ bag beer battered fries, cooked per packet instructions Sprinkle of finely chopped coriander SUBSCRIBE TO MY CHANNEL ► https://bit.ly/2NP7XXo FOLLOW MY FOODIE JOURNEY ►Instagram: / eating.with.andy ►Facebook: / eating.with.andy Music by LiQWYD: / liqwyd Markvard: / markvard #eatingwithandy #peruvianfood #lomosaltado