У нас вы можете посмотреть бесплатно Use these 3 ingredients for SOFT whole wheat sourdough sandwich bread или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
It is possible to make sourdough sandwich bread with 100% whole wheat flour that is actually SOFT. To achieve a soft texture in this recipe, I use three special ingredients that I’ll reveal in the video. 🔗Here’s a link to the non-stick bread pan that I love to use (affiliate link): https://www.amazon.com/gp/product/B07... (As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.) 📝Recipe: Whole Wheat Flour 450g Water 175g Buttermilk 175g Sourdough Starter 100g Salt 10g Honey 20g Softened Butter 57g 00:00 Intro 00:20 Feeding your starter 01:08 3 ingredients that make this bread SOFTER 01:53 Mixing the dough 03:16 Kneading by hand or stand mixer 03:54 Windowpane test 04:33 Bulk Fermentation 05:42 Why preshaping is optional but helpful 06:35 Final shape for a loaf pan 07:39 Proofing 08:33 Baking 09:37 Why you need this non-stick bread pan #wholewheatsourdoughbread #wholewheat