У нас вы можете посмотреть бесплатно 017 椰糖 Kaya Palm Sugar Kaya (with english description) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Kaya在马来西亚是一道很普遍的面包涂抹酱。我们的早餐,茶点,点心,甚至是糕点都会用到它。它跟我们可说是密不可分。 母亲在我小时候经常用这个方法制作焦糖kaya,所以也成了我每天必吃的面包涂抹酱。说也奇怪,还真的是百吃不腻呢!😍😝😁 这次尝试使用椰糖制作,除了在口感上保留传统以外,更让散发椰香的kaya提升了一个档次,更加香醇美味喔!😋😋😋 Kaya is a very common bread spread in Malaysia. We use it for breakfast, teatime, snacks, and even on pastries. We are so inseparable from it. My mom used to make kaya with this method when I was a kid, so it became my daily bread spread. Amazingly I never get tired of it! 😍😝😁 This time, I tried to use palm sugar to make it, not only to keep the traditional taste but also to enhance the aroma of kaya to a whole new level and more delicious! 😋😋😋 材料 / ingredients 蛋 eggs 4pcs 椰糖 palm sugar 150gm 椰奶 coconut milk 200ml 香兰叶 / 班兰叶 pandan leaves 4pcs