У нас вы можете посмотреть бесплатно Softest BRIOCHE CINNAMON ROLLS ever или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
FOR THE DOUGH 120g whole milk 270g eggs ( about 4 large eggs and half) 600g ( 4 3/4 cups ) all-purpose/plain flour, plus more for flouring 2 1/2 teaspoons ( 7.5g) instant dry yeast 50g granulated/caster sugar 1 teaspoon ( 5g ) sea salt 230g ( 16 tablespoons ) unsalted butter, softened, cut into pieces, plus more for greasing Neutral/vegetable oil, for coating FOR THE FILLING 200 - 300 g light brown sugar 2 tablespoons/15g ground cinnamon 200g (about 14 tablespoons )unsalted butter, softened FOR THE FROSTING 90g unsalted butter, softened 200g full-fat cream cheese 1/2 tsp vanilla bean paste/ extract 60g powdered/icing sugar