У нас вы можете посмотреть бесплатно How is Working at a Top Bakery in Copenhagen | Behind the Mise или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
We headed to Copenhagen to check out what it’s really like to work at one of the city’s most popular bakeries, Andersen & Maillard. We’re talking 3 a.m. starts, loads of teamwork, and, of course, some seriously good croissants. In this video, we chat with Laura, the head pastry chef, and take a look behind the scenes to see how they pull off those perfect pastries. A project by: Davide Soranzio and Ester Galletto Follow us on: / noodleallagola Be part of our community at www.noodleallagola.com/community 00:00 Intro 00:50 Opening Credits 01:09 Bakery Community 02:50 Working at night 04:41 The Importance of the Croissant 05:20 Let's have breakfast 06:19 The Secret of This Bakery Scene © Noodle alla Gola 2024 #foodie #bakery #copenaghen