Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 【桃胶三宝养颜羹-平民燕窝】桃胶/雪燕/雪莲子糖水 Snow Nest Peach Gum Snow Lotus Seed Dessert в хорошем качестве

【桃胶三宝养颜羹-平民燕窝】桃胶/雪燕/雪莲子糖水 Snow Nest Peach Gum Snow Lotus Seed Dessert 4 месяца назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



【桃胶三宝养颜羹-平民燕窝】桃胶/雪燕/雪莲子糖水 Snow Nest Peach Gum Snow Lotus Seed Dessert

"我们的视频着重展示美食制作过程,所有食材的来源都符合合法和道德标准。" 成为此频道的会员支持傻大姐创作:    / @shadajie-kitchen   ----------------------------------------------- 桃胶三宝养颜羹-平民燕窝/皂角米/桃胶/雪燕糖水 雪燕/雪莲子再加上桃胶,这三种食材,很适合做美容甜品,煮出来的甜羹胶质满满,入口润滑软糯,由内而外的滋润,不仅好吃,颜值也是美美哒。 食材: 30克 桃胶 15克 雪蓮子(皂角米) 15克 雪燕 15克 枸杞 15粒 桂圆肉 10个 红枣 (去芯) 100克 冰糖 (適量) 1700毫升 清水 3-4片 香兰叶 1. 30克 桃胶,15克 雪蓮子(皂角米),15克 雪燕泡发8-12小时 2. 桃胶去除杂物,雪蓮子和雪燕清洗干净(过滤,备用) 3. 锅里加入桃胶,雪蓮子,桂圆肉,红枣和香兰叶 4. 加入1700毫升清水,煮滚,加入1700毫升清水,煮滚,再转小火加盖煮30分钟 5. 加入雪燕和冰糖,枸杞煮10分钟即可 Snow Nest Peach Gum Snow Lotus Seed Dessert Ingredients: 30g peach gum 15g snow lotus seeds 15g Gum karaya 15g wolfberry 15 pieces dried longan 10 red dates (core removed) 100g rock sugar (or appropriate amount) 1700ml water 3-4 pandan leaves Step: 1. 30g peach gum, 15g snow lotus seeds , 15g Gum karaya soaked for 8-12 hours 2. Remove impurities from the peach gum, clean the snow lotus seeds and Gum karaya (filter and set aside) 3. Add peach gum, snow lotus seeds, longan meat, red dates and pandan leaves to the pot 4. Add 1700 ml of water and bring to a boil. Add 1700 ml of water and bring to a boil. Then reduce to low heat and cover and simmer for 30 minutes. 5. Add snow swallow and rock sugar, and cook the wolfberry for 10 minutes. --------------------- #桃胶糖水 #养颜圣品 #傻大姐美食厨房 桃胶 珍珠桃胶 金耳 本草银耳 石蜂糖 琥珀大桃胶 雪燕窝 雪莲子/皂角米 https://s.shopee.com.my/7KayT4q4On https://s.lazada.com.my/s.jEUa9?cc Business cooperation contact 商業合作聯系 [email protected] Thank you 😊☺️😘😘 ► Facebook Page:   / shadajiekitchen   ► YouTube Page:    / @shadajie-kitchen  

Comments