У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Fillet a Fish (quick and easy way) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
ALWAYS CUT AWAY FROM YOUR HAND!!! Here I show you how to fillet a fish. The example fish is a Blackfish aka Tog (Tautoga onitis). This method works for most fishes and is the simplest way to fillet. I give a basic breakdown of how to make your cuts and slowly go though it so you can follow along. Check out my new channel "ChrisFish" dedicated to fishing and boating: / @chrisfished Here is the fillet kit I was using: https://amzn.to/3CD0O54 1.) Cut behind the head from the top all the way to the bottom of the head. 2.) Cut down the stomach cavity to the anal fin 3.) Cut along the dorsal fin rays starting from the head and moving to the tail 4.) Place the knife perpendicular to the backbone behind the head, and cut to the tail pressing down. 5.) Skin you fillet 6.) Wash your fillet with fresh water and cook or refrigerate for up to 5 days. Disclaimer: Always cut away from your hand, keep your knife sharp, and be careful!