У нас вы можете посмотреть бесплатно ഈ ഒരു ഒറ്റ ചമ്മന്തി മതി ചോറ് കഴിക്കാൻ | Dry Roasted Coconut Chutney - Thenga Chammanthi или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Ingredients Coconut -1 full Dry red chilli-5 or 6 nos Ginger-1 medium Garlic -5 or 6 cloves Tamarind- small size ball Shallot-6 or 7 nos Curry leaves-2 sprigs Salt-to taste Method First we can cut the coconut into small pieces and burn it on the fire. Then we can burn the dry red chilli on the fire and keep a side. After that, we wash the coconut pieces and dry red chillies that have been burnt in the fire. Then we crushed the washed coconut and keep a side Then we grind the washed red chillies and salt into fine paste. To this we add crushed coconut and grind well. Again we add ginger ,garlic and small size of tamarind into fine paste. Finally add shallots and curry leaves ,and grind it smooth paste Then we transfer to a bowl. Enjoy the traditional style dry roasted coconut chutney with meals.. Want to find a full list of the ingredients and cook this dish by yourself? Visit our official website: https://villagecookingkerala.com SUBSCRIBE: http://bit.ly/VillageCooking Membership : / @villagecookingkeralayt Business : [email protected] Phone/ Whatsapp : 94 00 47 49 44 Follow us: Facebook : / villagecookings.in Instagram : / villagecookings Fb Group : / villagecoockings