Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб HER SENE YAPARIM ✌️TADINA BAKAN HERKES BİR KAVANOZ İSTER🙈HEM DE MİS GİBİ EV YAPIMI EN DOĞALINDAN🔝 в хорошем качестве

HER SENE YAPARIM ✌️TADINA BAKAN HERKES BİR KAVANOZ İSTER🙈HEM DE MİS GİBİ EV YAPIMI EN DOĞALINDAN🔝 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



HER SENE YAPARIM ✌️TADINA BAKAN HERKES BİR KAVANOZ İSTER🙈HEM DE MİS GİBİ EV YAPIMI EN DOĞALINDAN🔝

#Kahvaltılık #Erikmarmeladı #Kışhazırlıkları Her sene yaptığım tadına doyum olmayan tadına bakan herkesin bir kavanoz istediği bu marmeladın tadına kıvamına görüntüsüne ve rengine bayılacaksınız  gerçekten çok lezzetli ve çok amaçlı isterseniz kahvaltıda isterseniz kurabiye süslemesinde isterseniz de sütlü tatlılarınızda kullanabilirsiniz hem çok amaçlı hem de çok lezzetli benden söylemesi  Bu sene de bolca yaptım Rabbim afiyetle yemeyi nasip eder inşallah sizler de deneyin bu güzelliği ve bu lezzetten mahrum kalmayın  Videomda her zaman olduğu gibi yine en ince ayrıntısına kadar anlattım tarifi yapmadan önce bir kez izlemeniz yeterli  Tarifi yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun  İyi seyirler  Erik şeker ve su 40 dk boyunca kaynatılacak ! Arada bir katışrırın ! Sıcak sıcak blenderden geçirilecek ! Sonra bi 20 dk daha kaynatılacak ! Blenderden geçirdikten sonra başından kesinlikle ayrılmayın ve sürekli karıştırın ki dibini almasın ! Sonra sıcak sıcak kavanozlara konulacak ! Hiç kullanılmamış kapak kullanılacak ! Belirttiğim şekilde yapın ve püf noktalarına dikkat edin Allah’ın izni ile aylarca bozulmadan kalacak ! SERİN VE GÜNEŞ GÖRMEYEN YERDE MUHAFAZA ETMEYİ UNUTMAYIN ! Kavanozlar açıldıktan sonra buzdolabında bekleyecek ! Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Pişirme süresi: 1 saat Kullandığım kavanoz : 500 ml 10 tane kavanoz kullandım 10 tane hiç kullanılmamış kapak kullanılacak Malzemeler 8 kg anjelik erik ( her türlü erik ile yapabilirsiniz ) 3 su bardağı şeker ( damak zevkinize göre arttırıp azaltabilirsiniz ) 2 su bardağı su 1 limon suyu . . . AZƏRBAYCAN resepti İstifadə etdiyim su stəkanının ölçüsü: 250 ml Pişirmə vaxtı: 1 saat İstifadə etdiyim banka: 500 ml 10 bankadan istifadə etdim 10 istifadə olunmamış örtük istifadə ediləcək Materiallar 8 kq mələk gavalı (hər cür gavalı ilə edə bilərsiniz) 3 stəkan şəkər (zövqünüzə görə artıra və ya azalda bilərsiniz) 2 stəkan su 1 limonun suyu . . . ENGLISH RECIPE Plum sugar and water will be boiled for 40 minutes! Mix it every once in a while! It will be blended hot hot! Then it will be boiled for another 20 minutes! Do not leave the head after blender and stir constantly so that it does not get the bottom! Then it will be put in hot hot jars! A never used cover will be used! Do it as I stated and pay attention to the tricks, with the permission of Allah, it will stay intact for months! DON'T FORGET TO STORE IN A COOL AND SUN-SIGHT PLACE! It will stand in the fridge after the jars are opened! The water glass size I use: 250 ml Cooking time: 1 hour The jar I used: 500 ml I used 10 jars 10 unused covers will be used Materials 8 kg angel plum (you can do it with any kind of plum) 3 cups sugar (you can increase or decrease according to your taste) 2 glasses of water Juice of 1 lemon . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño del vaso de agua que uso: 250 ml Tiempo de cocción: 1 hora. El frasco que usé: 500 ml Usé 10 frascos Se utilizarán 10 fundas sin usar Materiales 8 kg de ciruela ángel (puedes hacerlo con cualquier tipo de ciruela) 3 tazas de azúcar (puede aumentar o disminuir según su gusto) 2 vasos de agua Jugo de 1 limón . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Сливовый сахар и вода кипятят 40 минут! Время от времени перемешивайте! Горячее будет пропущено через горячий блендер! Потом будет вариться еще 20 минут! Не оставляйте голову после блендера и постоянно помешивайте, чтобы она не попала на дно! Потом разложат по горячим банкам! Будет использоваться никогда не использованное покрытие! Сделайте это, как я сказал, и обратите внимание на уловки, с разрешения Аллаха, он останется нетронутым в течение нескольких месяцев! НЕ ЗАБУДЬТЕ ХРАНИТЬ В ПРОХЛАДНОМ И СОЛНЕЧНО-ВИДЕОМ МЕСТЕ! После открытия банок он будет стоять в холодильнике! Размер стакана для воды, который я использую: 250 мл. Время приготовления: 1 час. Я использовал банку: 500 мл. Я использовал 10 банок 10 неиспользованных крышек будут использованы материалы 8 кг ангельской сливы (можно с любыми сортами слив) 3 стакана сахара (можно увеличить или уменьшить по вкусу) 2 стакана воды Сок 1 лимона . . . وصفة عربية سيتم غلي السكر والماء البرقوق لمدة 40 دقيقة! امزجها بين الحين والآخر! سوف يمر الساخن من خلال الخلاط الساخن! ثم يغلى لمدة 20 دقيقة أخرى! لا تترك الرأس بعد الخلاط وتحريك باستمرار حتى لا يصل إلى القاع! ثم يتم وضعها في برطمانات ساخنة ساخنة! سيتم استخدام غطاء لم يستخدم! افعلها كما ذكرت وانتبه للحيل بإذن الله ستبقى على حالها لأشهر! لا تنسى التخزين في مكان بارد ومشمس! ستقف في الثلاجة بعد فتح البرطمانات! حجم كوب الماء الذي استخدمه: 250 مل وقت الطهي: 1 ساعة البرطمان الذي استخدمته: 500 مل لقد استخدمت 10 برطمانات سيتم استخدام 10 أغطية غير مستخدمة المواد 8 كجم ملاك البرقوق (يمكنك فعل ذلك مع أي نوع من البرقوق) 3 أكواب سكر (يمكنك زيادتها أو إنقاصها حسب ذوقك) كوبان من الماء عصير 1 ليمونة

Comments