У нас вы можете посмотреть бесплатно Albinita- prajitura cu foi cu miere, reteta veche si buna, cu subtitrare или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Un desert foarte cunoscut si apreciat. Ingredientele pentru 2 kg de prajitura sunt: - 3 linguri de miere(cam 200 g) - o lingura rasa cu bicarbonat de sodiu - 100 g de zahar - 100 g de unt - un ou - 2- 3 linguri de lapte - un plic de zahar vanilat - o lingurita de sare - 600 g de faina plus 3- 4 linguri pentru lucru Pentru crema de lapte: - 500 ml de lapte - 6 linguri de gris - 100 g de zahar - un praf de sare - un plic de zahar vanilat - zeama de lamaie dupa gust - 150 g de unt Ne mai trebuie 400 g de gem de care ne place pentru stratul de gem Foile se coc la 170 de grade, intre 5 si 10 minute in functie de cuptor Retete de aluaturi: • Retete de aluaturi Retete de pâine: • Retete de paine Retete culinare traditionale: • Rețete culinare tradiționale și nu numai Retete de prăjituri: • Retete de deserturi și aperitive Retete de placinte: • Retete cu placinte Retete de deserturi și aperitive: • Retete de deserturi și aperitive Retete de post: • Retete de post #aluat #delicios #retete #traditionale #aromat #desert #prajitura #foi