У нас вы можете посмотреть бесплатно HOMEMADE South African Rusk Recipe | How-To или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Thanks for watching! As always, the recipe synopsis is below. Ingredients: 175 grams bran 2.5kgs Self-Raising Flour 1 3/4 teaspoon Salt 37.5 ml Baking Powder 650g Seed Mix (any combo) 3 3/4 cups Sugar 1 1/4 kgs margarine/butter + 2 cups boiling water 5 Eggs + 1 3/4 cup cold water Melt Margarine and Sugar. Add 2 cups of boiling water to margarine and sugar mixture - dissolve. Whisk eggs and 1 3/4 cups cold water. Whisk until combined. Mix dry ingredients together and then add the wet ingredient mixtures. Bake at 180C (360F) for 1 hour Remove from the oven and space out on a tray. Let dry for 4-8 hours at 100C (212F). ENJOY!