У нас вы можете посмотреть бесплатно Regulation in Plain Text: FDA and USDA Regulatory Updates and What They Mean to You или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Eurofins Scientific Officers, Dr. Doug Marshall and Dr. John Scanga, outline and explain the latest regulatory challenges in food safety and quality from the FDA and USDA with a focus on the new rules and regulations and how they apply to specific foods, upcoming deadlines, future regulations, and regulatory surveillance activities. Topics include: - Traceability implications from FSMA 204 - Introduction and application of the HACCP-based Inspection Models Project (HIMP) - Clarification to new guidance on making claims, labeling, and other terminology - Testing considerations for heavy metals, arsenic, partially hydrogenated oils, pre-harvest agricultural water, etc. - Implications for processors of meats, poultry, acidified foods, RTE foods, fresh produce, beverages, and more will be addressed