У нас вы можете посмотреть бесплатно Honeycomb Cake / Kek Gula Hangus 焦糖蜂巢蛋糕 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
► Facebook Page: https://www.facebook.com/KathrineKwaB... ► Blog: https://kathrinekwa.blogspot.com/ ► Instagram: / katherinekwa ► Support my recipe book :https://kathrinekwa.com/ Ingredients for caramel syrup (焦糖水): 170g sugar (白砂糖) 160ml boiling water (热水) 50g butter (牛油) Batter : 4 large eggs (鸡蛋) - grade A 80g sweetened condensed milk (甜炼奶) 1 tsp vanilla essence (香草精) 100g plain flour (普通面粉) 1/2 tsp baking powder (发粉) 1/2 tsp baking soda (苏打粉) ** Leave the batter to rest for 2-3 hours. Then steamed over high heat for 30-35 minutes, the result of cake will have greater honeycomb effect. ** 面糊倒入模具后,可休面2-3小时才蒸,蛋糕蒸熟后,会有更多蜂巢效果。 Background music: "Scott Buckley - Childhood" is under a Creative Commons license (CC BY 3.0) https://creativecommons.org/licenses/... Music promoted by BreakingCopyright: • 'Childhood' by Scott Buckley 🇦🇺 | Nos...