У нас вы можете посмотреть бесплатно St Vincent/Caribbean Peleau или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Link to how I season my chicken- • How I Season My Chicken Recipe 2 tablespoons vegetable oil 1/3 cup of brown sugar 14 pieces of seasoned meat 2 cups of parboiled rice 2/4 or 1/2 cups coconut milk (none, less, or more if you prefer) 1 tin of pigeon peas There is no set time to let the sugar burn you have to monitor it. Depending on the pan use and temperature the sugar will burn quickly or not. Keep stirring it up occasionally. *If you want your peleau darker let the sugar burn a little darker. Don't let it burn!