Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Tagliatelle with Lemon & Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo в хорошем качестве

Tagliatelle with Lemon & Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Tagliatelle with Lemon & Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo

This recipe brings me back to the beautiful sights and smells of the Amalfi Coast. The trick is to use good quality lemons and a generous quantity of Parmigiano Reggiano. INGREDIENTS 3 tbsp. Extra virgin olive oil 1 Garlic clove, finely chopped 1/4 Red chilli, finely chopped Handful of parsley, finely chopped 25g Butter Zest & juice of 1 lemon 20g Parmigiano Reggiano, grated 320g Tagliatelle Salt METHOD 1. Bring a large saucepan of boiling water to boil, add the tagliatelle and cook until al dente. 2. Meanwhile, heat the olive oil in a frying pan, add the garlic and chilli, and sweat on a medium heat for a couple of minutes. Add a ladleful of the pasta water, add the butter, and allow to melt, then add the lemon juice. 3. With a pair of tongs, add the cooked tagliatelle to the frying pan and mix well. Stir in the Parmigiano Reggiano and parsley, then serve immediately with freshly grated Parmigiano Reggiano and lemon zest. #Ad #TheOnlyParmesan #ParmigianoReggiano #GennaroCooksWithParmesan

Comments