У нас вы можете посмотреть бесплатно Harvesting parsley to make kofta или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
No one was harvesting the parsley from the hydroponic grower so I took it all to make this kofta. I had 2 hours with no real recipe so this was more of an experimental dinner but I’d definitely make this again! (It was my first time making everything) Kofta • ground lamb (or beef if that’s available) • diced onion • minced garlic • spice blend: cinnamon, all spice, cardamom, cayenne, cumin, coriander • sumac • salt & pepper • chopped parsley Pita • 240g flour • 165g water • 10g yeast • 6g salt • knead 10 minutes and rest 20 minutes before forming 4 balls and rolling them out, baking at 850F for 40 seconds till puffed. Salad • diced tomato, cucumber, onion • chopped parsley • sumac • salt Sauce • plain strained yogurt or Greek yogurt • grated and juiced cucumber • grated garlic • salt and sugar