У нас вы можете посмотреть бесплатно The role of sweetness in the human diet throughout history или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
An interview with Prof Kees de Graaf, Wageningen University, Netherlands - Summarising the key learnings of his presentation at the ISA roundtable symposium in the context of the 17th International Congress of Dietetics in September 2016, in this video interview Prof Kees de Graaf provides an overview of how taste overall influence eating behaviour and food choices, and discusses the role of sweet taste in human diet throughout centuries. Also, referring to the scientific work of his team on low calorie sweeteners, Prof de Graaf explains why by providing sweetness without calories low calorie sweeteners help in reducing energy intake in the diet and do not affect appetite.