У нас вы можете посмотреть бесплатно Backyard Pickled Peppers или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
When that spring garden keeps on peppering, don’t let them spices go! I combine all of these different peppers in a tangy spicy brine to make pickled peppers that’s better than any of those grocery store jars. I put these on everything and there a huge hit!!!! Ingredients • 12 lb. various peppers. Use what you want depending on the heat level you want • 2 yellow onions thin sliced • 20 cloves garlic thin sliced • 3/4 gallon of vinegar • 4 cps water • 6 0z. Container of whole mustard seeds • 2 cups dried red bell pepper flakes • 1-1/2 cups pickling salt Directions 1. Wash and clean peppers. Sanitize jars and lids per manufacturer recommendations. 2. Slice or prepare peppers how you like. I did some where I left certain peppers whole and some I sliced all the way up. Have fun with it! 3. Mix onions and garlic with peppers and add to jars. Leave some room at top. 4. Bring vinegar and water to a simmer and add seasonings and salt. Simmer 7 minutes. 5. Pour hot mixture over peppers and make sure liquid is past the peppers. 6. Seal them up and follow your favorite canning process.