У нас вы можете посмотреть бесплатно goan recheado masala или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Recheado masala, also known as Goan raechad masala, is a fiery and tangy paste that is used to marinate fish and meat. It has a variety of spices and a rich red color. Made with chilies, spices, and vinegar. Ingredients 20 Dried Kashmiri Chilies 1/2 tsp Cumin seeds 12 nos cloves 1/2 tsp Turmeric powder 01 inch Cinnamon stick 08 nos Black Peppercorns 12 garlic cloves 01 cup goan toddy Vinegar 04 Onion (diced) 02 tbsp Oil 01 tsp Salt 02 tbsp sugar Method 1) Soak the dried Kashmiri chilies in vinegar for half an hour and drain it. Cut it into half. 2) Heat oil in a pan and add onion. Saute till it turns golden brown in color. Remove in a bowl and allow it to cool. 3)Add all the ingredients in the mixture jar and grind it into fine paste using vinegar. You can add more vinegar depending upon the consistency of the masala. 4) Store it in an air-tight container for later use.