У нас вы можете посмотреть бесплатно Plant to Plate Carrot Puree или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Puree of Carrot and Carrot Tops Using the entire vegetable, from root to tip, is a guiding principle at The Chef’s Garden and at the Culinary Vegetable Institute (CVI). CVI Chef Jamie Simpson is adamantly maintains a rigid, no food waste methodology in his CVI kitchen, creating culinary components from ingredients other chefs would discard. One of Chef Jamie’s preferred techniques for transforming the whole vegetable, is puree. But not the typical boil until mushy and whiz in a blender. His process preserves all of the color, flavor and nutrition, and wastes nothing.