У нас вы можете посмотреть бесплатно Laminating Additions into Bread Dough или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Adding olives, toasted walnuts, and fresh thyme to at the second round of gluten development of a bread dough achieves a balance between dough strength and distribution of additions. *** Mix Let the dough rest about 15 minutes 1) Stretch and fold Rest 30 minutes 2) Laminate in additions Rest 30 minutes 3) Coil fold Rest 30 minutes 4) Coil fold Let the dough continue rising until it has expanded by 50-100%, then shape it, place it in a proofing basket, and final prove. *** Recipe: https://breadtopia.com/olive-and-waln...